1300 EXTRA KAARTEN VOOR HAMBURGER SV-NEC!

Vandaag is bekend geworden dat NEC 1300 extra kaarten krijgt voor de wedstrijd Hamburger SV-NEC.

De prijs van deze kaartjes is 6,- Euro hoger omdat HSV het uitvak richting lange zijde heeft uitgebreid. Dit zijn de duurdere plaatsen. Dit betekent dat een ticket nu 30,- Euro per stuk kost.

Supporters op wachtlijst

Vanaf donderdag 5 februari tot en met vrijdag 13 februari kunnen de 400 supporters die op de HSV – NEC wachtlijst staan, op vertoon van hun NEC Seizoenkaart of ClubCard, een ticket kopen. Dit kan aan de receptie van het Goffertstadion tijdens de reguliere openingstijden (maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur). Als supporters graag per georganiseerde busreis richting Hamburg willen gaan, dan kunnen zij ook hier direct een plaats voor reserveren. De kosten hiervan zijn 41,- Euro per stuk.

Vrije verkoop

De overige 900 kaarten zullen vanaf maandag 9 februari alléén via de online NEC ticketshop verkocht worden. Deze online shop benadert u via de officiële website. Helaas is het niet mogelijk om ook online een plaats te reserveren voor de georganiseerde busreis naar Hamburg. Supporters die dit graag willen dienen eerst hun wedstrijdticket veilig te stellen en vervolgens met dat ticket bij de stadionreceptie van NEC hun busreis te boeken. De kosten hiervan zijn 41,- Euro per stuk. In verband met reservering van bussen kunt u hiervoor uiterlijk een plaats reserveren tot en met vrijdag 19 februari.

Mochten al deze kaarten verkocht worden dan zullen we met meer dan 3800 NEC-supporters (sponsors niet meegerekend) richting Hamburg afreizen. NEC is nog druk in onderhandeling over de verzamelplaats, mogelijk op de Spielbudenplatz.


Ruim 3800 NEC´ers naar Hamburg!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.