19 stuks en daar blijft het bij

Ingelijst hangen ze voor me. 19 stuks zijn het en o wat ben ik er trots op. Op de allereerste staat nog een mooi balkenlogo en iedere wedstrijd werd er een stukje uitgeknipt. Zo kon je aan je maten laten zien dat je geen wedstrijd gemist had… Ze zijn het bewijs dat je NEC steunde in goede en slechte tijden. Met 1000 man in die ò zo mooie oude Goffert. Ik spaar ze alleen van mijn eigen Rood, Groen en Zwarte liefde maar er zijn voetballiefhebbers die ze van alle clubs verzamelen. Voor mij een ondenkbare gedachte. Maar vanaf volgend seizoen valt er niks meer te sparen en of te bewijzen.

Tot mijn grote verbazing las ik gisteren op onze eigen Led-wall dat je de SCC die op dit moment in je portemonnee zit vooral niet mag weg gooien want deze wordt weer opnieuw geactiveerd als je volgend jaar weer een SCC neemt. Waarom? Hoe of wat? Bezuinigingen? Of gewoon gemak dient de mens?

19 stuks daar blijft het dus bij. Weer een stukje nostalgie en voetballiefhebberij weg. Komt er een tijd dat ik mijn SCC niet meer opnieuw wil laten activeren?

Jeffrey

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.