400 kaarten verkocht voor Feyenoord

Voor de eerste competitiewedstrijd van NEC, zondag a.s. in de Kuip, zijn tot nu toe zo’n 400 kaarten verkocht. Hiervan gaan er 150 met eigen vervoer, de rest heeft gekozen voor de goedkopere (!) busoptie.

Kaarten kunnen nog tot de donderdag voor de wedstrijd 12.00 uur via internet, ticketbox en aan het stadion worden aangeschaft. Daarna kunnen kaarten alleen nog aan het stadion worden verkregen. Het aantal bussen staat op dat moment vast en vanaf dan kan alleen de laatste bus afgevuld worden. Met een beetje pech zijn de buskaarten dus snel na dat moment uitverkocht. Ook de vrij vervoer kaarten zijn vanaf donderdagmiddag alleen aan het stadion verkrijgbaar. Wil je er bij zijn, zorg dan dus dat je snel alsnog een kaartje haalt!

Overigens zal het aantal aanwezige NEC’ers in de Kuip, zoals gebruikelijk, aanzienlijk groter zijn omdat veel supporters er voor kiezen in de Feyenoord vakken plaats te nemen, omdat je daar niet tegen glas of een net zit aan te kijken en de kaarten bovendien ook goedkoper zijn (met name voor familievakken). Kaarten daarvoor kunnen via internet en zonder clubcard worden aangeschaft.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.