Ali Shapoul & Sherwin Grot in selectie tegen Vitesse

Blessures en spelers die niet (meer) willen. We kunnen er zo langzamerhand een boek over vol schrijven. Naast de langdurig geblesseerde Bas Sibum en Mark Otten kwam daar gistermiddag tot overmaat van ramp Lasse Schöne ook nog eens bij. Dit betekent dat de selectie in Arnhem morgen zal worden aangevuld door Ali Shapoul en Sherwin Grot.

Dat onze bank niet onze sterkste kant van het elftal is dat was natuurlijk al een tijdje bekend. De bank zal morgen namelijk bestaan uit: Rein Baart, Patrick Pothuizen, Rutger Worm of Dominique Kivuvu (eentje vervangt waarschijnlijk Schöne), Mitchell Burgzorg, Bram Nuytinck en de bovengenoemde nieuwkomers van Jong NEC.

Het mag duidelijk zijn dat het morgen een zware klus gaat worden in Arnhem. Mocht een van de nieuwelingen (of iemand anders is eigenlijk ook prima) morgen de winnende scoren in de glasbak, dan zullen wij de komende week niet meer zeuren over een te krappe selectie en het tekort aan (eredivisiewaardige) spitsen. Echt waar, dat beloven we jullie bij deze!


Het broertje van Guilliano

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.