Alle feestjes op een rijtje!

Met nog een kleine 24 uur op de klok tot de aftrap van de UEFA Cup kraker tegen HSV begint het bij veel supporters te kriebelen. Er was de laatste dagen een hoop nieuws te melden: Radomski en Saïdi starten weer in de basis, Janssen en Rommedahl zijn helaas niet inzetbaar en dan was er vandaag natuurlijk ook nog een hoop ophef over de uit de selectie verwijderde Rachid Bouaouzan.

Omdat jullie wellicht door de zenuwen en de talloze nieuwsberichten rondom de wedstrijd de bomen door het bos niet meer zien zetten we nog even alles voor je op een rijtje. Morgen vanaf 13:00 uur begint op De Grote Markt in de Spiegeltent het grote NEC feest dat wordt georganiseerd door het NEC Supporterscollectief in samenwerking met Café De Derde Kamer en CV De Duumkes. In de Spiegeltent zullen tussen 13:00 uur en ongeveer 19:30 uur artiesten zoals Schele Daan, Jean Knipping junior en senior, de Havenzangers en Doe maar watjes optreden. Vind je dit nou echt tobartiesten? Dan kun je ook gewoon samen met je medesupporters rustig een drankje nuttigen in de Derde Kamer.

Moet je morgen gewoon de hele dag werken of denk je onmogelijk te kunnen spijbelen van school? Dan ben je vanaf 17:00 uur welkom in De Eendracht waar RoodZwartGroen ook aanwezig is met een drive in show. Uiteraard is het online radiostation ook de hele dag aanwezig op de Grote Markt. Dus als je niet naar de stad kunt dan kun je via deze link op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen.

Maar verspil niet alle energie want het mooiste feest begint om 20.45 uur in De Goffert!!!

Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er zin in! Tot morgen. En zo niet, dan tot later voor de Rondjes om!


Hopelijk hebben we morgenavond om 22:30 uur nog een mooi feestje!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.