Babos sluit zege op HSV niet uit

Na een bewonderenswaardige tocht langs de Europese velden staat NEC vanavond in de derde ronde van de UEFA Cup tegenover Hamburger SV. Gabor Babos, een van de fundamenten van het succes, blikt met Goal.com vooruit. "Het worden mooie wedstrijden."

In de brasserie van het Goffert-stadion blikt Babos, dit seizoen in een uitstekende vorm verkerend, vooruit op het duel van vanavond. "Iedereen weet natuurlijk dat wij niet de favoriet zijn, maar wij hebben ook al zoveel mooie dingen laten zien. Dus wie weet", aldus de Hongaar.

"Als wij uitgeschakeld zouden worden door een beter HSV kunnen we trots terugkijken, want we hebben sowieso historie geschreven. Daar ben ik heel blij mee", zegt Babos gemeend. "Het is iets waar ik ook na mijn carrière nog op kan terugblikken."

Dan over naar de realiteit. Hoe schat hij de kansen in van de Nijmegenaren? "Wij hebben altijd kans. HSV is een topclub, normaal gesproken zijn zij over twee wedstrijden de betere ploeg, maar voetbal is een rare sport. Van NEC dacht iedereen ook in de eerste ronde dat wij niet door zouden gaan."

"Het worden hele mooie wedstrijden voor de supporters, spelers, sponsoren, voor iedereen. Er gaan 4500 fans mee naar Duitsland, mooi he! Dat is gewoon fantastisch. Het is nog nooit gebeurd hier. Wij willen een mooie prestatie leveren. Iedereen in Nijmegen mag heel trots zijn!"

De wedstrijd begint vanavond om 20.45 uur. Goal.com doet LIVE verslag van het duel!

Bron: Goal.com

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.