Blijf morgenavond op de hoogte van Eindhoven-NEC!

Morgenavond trapt NEC het bekertoernooi af in en tegen Eindhoven. De autoriteiten hebben het uiterst moeilijk gemaakt deze wedstrijd te volgen en na de boycot van zowel SV en HKN zit er natuurlijk helemaal niemand meer in het uitvak (al schijnen er 34 supporters te zijn die maling hebben aan de rest en zich niet solidair hebben verklaard). Het zal voor de thuisblijvers lastig worden de wedstrijd te volgen, want een live uitzending zit er niet in, Eredivisie live hebben ze aan de Aalsterweg nog nooit gezien en zelfs Teletekst intereseert zich over het algemeen maar matig voor de eerste ronden bekervoetbal.

Maar niet gewanhoopt, zoals altijd zullen de Trouwe Honden een poging gaan doen je via een live verslag(je) op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in vesting Eindhoven. Hopelijk inclusief een paar fototjes. Hoe we het gaan doen weten we nog niet precies, maar het gaat ons lukken. Desnoods kruipen we in trainingspak naast Dwight op de bank. Waarbij we beloven de kansen op het bereiken van de volgende ronde intact te houden door niet in te vallen. Houd dus morgenavond vanaf 8 uur deze site in de gaten!!

Overigens is de wedstrijd is ook via de radio te volgen. Nijmegen1 zal live gaan schakelen met Eindhoven. De uitzending van 20.00 – 23.00 uur wordt gemaakt door regiosport en is live te beluisteren via deze link of anders deze link. Overigens zijn alle NEC wedstrijden via deze weg te beluisteren. De topwedstrijden worden integraal uitgezonden.


Hier moet het morgenavond gaan gebeuren. Heel veel drukker zal het wel niet worden.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.