Bouaouzan verwijderd uit selectie + FILMPJE

Nadat eerder Collins John het definitief verbruid heeft bij NEC is het nu de beurt aan Bouaouzan, zo meldt De Gelderlander vandaag.

Nadat het afgelopen zondag al tot een kleine aanvaring kwam tussen Been en Bouaouzan maakte Bouaouzan vandaag tijdens de training een dermate lusteloze indruk dat hij door een geërgerde Mario Been werd weggestuurd. Zondag werd Bouaouzan gewisseld, in de wedstrijd tegen Heerenveen, waarna hij onmiddellijk doorliep naar de kleedkamer zich omkleedde en teleurgesteld het stadion verliet.

Rachid Bouaouzan mist woensdag de UEFA Cup-wedstrijd tegen HSV. Bouaouzan kreeg van Mario Been gelijk de mededeling mee dat hij voorlopig ook uit de selectie verwijderd is.

"En als het aan mij ligt, wordt dat permanent. Rachid stelt zijn egotje boven het team. Kan niet. Voor mij telt alleen het team", zei Been.

Voor Bouaouzan is het de tweede keer dat hij door een strafmaatregel een UEFA Cup-wedstrijd van NEC mist. Vorig jaar werd de grilleige aanvaller in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Dinamo Boekarest ook uit de selectie verwijderd. En net als nu was Been toen zwaar verbolgen over de instelling van Bouaouzan op de training.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.