Burgzorg vervangt de geschorste Wellenberg

Mitchell Burgzorg zal morgenavond in de thuiswedstrijd tegen VVV de geschorste Niels Wellenberg vervangen. Wellenberg kreeg twee weken geleden in de uitwedstrijd tegen Roda JC een rode kaart (twee keer geel) wat automatisch een duel schorsing oplevert.

Burgzorg kijkt op Omroep Gelderland terug op de rode kaart van Wellenberg en het duel tegen CD Tenerife: "Ik dacht eerst aan het team. Ik speelde tegen Tenerife, toen wist ik genoeg. Er ging nog wel het nodige mis. Maar spelen tegen een ploeg uit de Primera Division doe je niet zomaar even."

Dwight Lodeweges had aan het einde van de training ook nog een korte instructie voor onze rechtsback. "Ik moet niet gaan nadenken als ik ‘eroverheen ga’ tegen VVV, zei hij. Dat doe ik ook liever niet." 

Dwight Lodeweges heeft in Japan samengewerkt met sterspeler Honda. "Ik heb in Japan twee jaar met hem gewerkt", zegt Lodeweges. "Samen met Sef Vergoossen. Hij is een on-Japanse Japanner. Honda is open, bijna een buitenbeentje daar. Naar het buitenland gaan is echt wat voor Japanners hoor. Afgaan kan en mag niet. Hij durft."

NEC is klaar voor de confrontatie met VVV. "De groep is gretig. Ze mogen zich eindelijk weer laten zien voor eigen publiek. De trip naar Tenerife is goed geweest voor ons."

Opstelling:
Babos;
Burgzorg, Van Eijden, Zomer, El-Akchaoui;
Radomski, Schöne, Davids;
Fejzullahu, Vleminckx, El Kabir.


Burgzorg speelt morgen rechtsback!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.