Dani Fernández: “Ik wil graag bij NEC blijven”

Onze rechtsback, Dani Fernández kwam ongeveer een jaar geleden op huurbasis over van het Oekraïense Metallurg Donetsk. In zijn eerste half jaar was hij nog tweede keus achter Muslu maar inmiddels is Fernández uitgegroeid tot onze vaste rechtsback.

De afgelopen weken verschenen er in de media zelfs berichten dat Mario Been onze Spaanse topper volgend seizoen wil mee nemen naar De Kuip. Op Goal.com kwamen wij vandaag een interview met Dani tegen waarin hij aangeeft graag bij NEC te willen blijven.

Fernández geeft aan het erg naar zijn zin te hebben in Nijmegen: "Dat klopt. Het voetbal hier bevalt me enorm goed en dat geldt ook voor Nederland zelf. Het leven is lekker rustig, alles is goed georganiseerd en de punctualiteit ligt me wel. Alleen de kou is niets", grapt de Spaanse back.

Dani over zijn toekomst: "Mijn huurovereenkomst loopt komende zomer af. Ik sta echter nog tot medio 2010 onder contract bij Dimitri Selluk, mijn Russische zakenman. Hij is ook zaakwaarnemer van Yaya Touré, Marco Né en Igor Lolo. Inmiddels is hij vertrokken bij Metallurg Donetsk, maar daar wil ik sowieso niet meer naar toe. Terugkeren naar Barcelona zal altijd een droom blijven, maar het liefst blijf ik voorlopig bij NEC".

Wat ons betreft balt Fernández ook volgend seizoen dus in De Goffert!


Dani mot blieve!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.