Ernstige blessures voor Gentenaar & Fernández

Menig NEC supporter zal het zondagavond tijdens Studio Sport hebben gezien dat Dennis Gentenaar het veld tijdens VVV-Ajax met een knieblessure moest verlaten. In eerste instantie leek het er voor Dennis al niet goed uit te zien. Doordat er nog een of andere zwelling in zijn linkerknie zat kon de knie pas vandaag nader worden onderzocht. Uit het onderzoek is helaas gebleken dat de kruisband van Dennis is afgescheurd en hij over enkele weken onder het mes moet. Gentenaar zal net als Lasse Schöne zes tot negen maanden uit de roulatie zijn.

En daar kwam vandaag nog meer slecht nieuws bij. Deze keer niet uit Venlo maar uit Rotterdam van ex-NEC’er Dani Fernández. De Spanjaard viel twee weken geleden in het uitduel met Willem II met een kruisbandblessure uit. Hoelang Dani precies uit de roulatie zal zijn is nog niet bekend. Fernández zal zijn knie in zijn geboorteland Spanje laten onderzoeken om daarna te bepalen of het noodzakelijk is om de knie te laten opereren. Indien een operatie niet noodzakelijk is kan Fernández wellicht na de winterstop alweer ballen. Wanneer een operatie niet kan worden voorkomen zal Dani net als Dennis dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie komen.

En als we het dan toch over ex-NEC’ers hebben is er gelukkig toch nog een klein beetje goed nieuws te melden aan het begin van het weekend. Jonas Olsson gaat bij tekenen bij West Bromwich Albion. De huidige verbintenis van Olsson loopt tot en met het einde van dit seizoen en zal tot en met medio 2012 worden verlengd. Olsson tegenover Fotbollskanalen: "Ik ga voor twee jaar bijtekenen. West Bromwich Albion is een geweldige club en er spreekt veel waardering uit de nieuwe aanbieding. De manager heeft veel vertrouwen in me, ik voel dat ik één van de steunpilaren van het elftal ben."

Ondanks het feit dat het met Jonas gelukkig goed gaat is dit toch niet echt een lekker begin van het weekend. Laten we hopen dat ons eigen NEC ons zondag de drie punten kan bezorgen zodat we dit samen met de spelers tijdens het openingsfeest van de SV kunnen vieren!

De Trouwe Honden wensen Dennis en Dani veel succes met hun revalidatie toe!


Gentenaar in Polen tegen Wisla Krakow, vandaag exact 6 jaar geleden

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.