Fernandez 3 jaar Feyenoorder + UPDATE

Het volgende stuk vonden wij op de site van FR4ever.

NEC-rechtsback Dani Fernandez heeft met Feyenoord op hoofdlijnen overeenstemming bereikt over een transfer. De Spanjaard gaat voor drie jaar tekenen in Rotterdam. De Oekraïense voetbalmakelaar Dmitri Selyuk, die de transferrechten van Dani in bezit heeft, was aanwezig bij Feyenoord-Heracles en onderhandelde over een transfer van de door de nieuwe trainer Mario Been gewenste aankoop. ,,Het ziet er goed uit. Ik verwacht dat we op korte termijn ook de laatste zaken afronden, zodat het contract getekend kan worden", aldus Selyuk.

UPDATE

Dani Fernandez huren??

Feyenoord is dicht bij een akkoord met NEC-verdediger Dani Fernández over een contract. De Rotterdamse club wil de Spanjaard middels een meerjarige huurconstructie vastleggen. Geld voor een reguliere transfer heeft Feyenoord niet.

De constructie is nogal gecompliceerd, omdat de transferrechten van Fernández in handen zijn van de Oekraïnse zakenman Dmitri Selyuk, voormalig vicevoorzitter van Metallurg Donetsk. De voetballer is sinds afgelopen zomer formeel ondergebracht bij Arsenal Kiev en ‘doorverhuurd’ aan NEC. Voor de Nijmeegse club is Fernández echter te duur en trainer Mario Been wil hem graag meenemen naar Feyenoord. In de geplande huurconstructie hoeft de Rotterdamse club alleen salaris te betalen voor de voetballer.

Dani Fernández zelf wil graag naar Feyenoord, maar de deal is nog niet volledig afgerond. Om de deal volledig dicht te timmeren, dienen nog aan een aantal voorwaarden en details te worden voldaan.

Bron: FR4ever

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.