Fernández en El Akchaoui naar De Kuip?

Dat El Akchaoui maar al te graag naar Feyenoord wil hebben jullie al meerdere keren op onze website en diverse andere media kunnen lezen. Vorige week kwamen enkele (onbetrouwbare?) websites al met de eerste geruchten dat Feyenoord ook geïnteresseerd is in Dani Fernández. Voetbal International meldt vandaag dat Fernández dus inderdaad op het lijstje van Mario Been staat.

Mario Been over onze rechtsback: "Ik ben zeer gecharmeerd van Dani. Hij is een technisch sterke, oprukkende rechtervleugelverdediger. Van zulke spelers hou ik. Misschien kent niemand in Nederland hem goed, omdat hij buiten het veld nogal timide is, maar als voetballer vind ik hem geweldig. Er is nog niks honderd procent zeker, maar hij staat wel op mijn lijstje voor Feyenoord."

Fernández speelt dit seizoen op huurbasis bij NEC en is eigendom van een Oekraïense sjeik. Carlos Aalbers gaf eerder dit seizoen op de supportersavond al aan dat het voor NEC erg lastig gaat worden om Dani volgend seizoen in Nijmegen te houden, aangezien er waarschijnlijk een fikse transfersom betaalt moet worden.

En over El Ak: ook hij heeft een gelimiteerde transfersom – van naar verluidt 9 ton – opgenomen in zijn contract. De kans is dus groot dat beide vleugelverdedigers volgend seizoen niet meer in De Goffert maar in De Kuip ballen!


Dani & Bobson vieren feest!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.