Feyenoord wil haast maken met Fernández

Feyenoord hoopt binnenkort de transfer van Dani Fernández af te ronden, zo meldt Voetbal International. De contractuele situatie van de rechtsback van NEC zit complex in elkaar. De club uit Rotterdam-Zuid moet namelijk rekening houden met diverse scenario’s om Fernández, die op huurbasis in Nijmegen speelt, in te lijven.

De transferrechten van de 26-jarige Spanjaard zijn in bezit van de Oekraïner Dmitri Selyuk, de voormalige vice-voorzitter van zijn vorige club Metalurg Donetsk. Om een verhuur aan NEC mogelijk te maken is de speler officieel ondergebracht bij Arsenal Kiev, maar voor die club heeft de oud-speler van Barcelona geen minuut gespeeld. Feyenoord krijgt tevens te maken met een optie tot koop, die NEC heeft bedongen.

Een transfer van NEC-linksback Youssef El-Akchaoui ligt volgens het weekblad niet meer voor de hand vanwege de geëiste afkoopsom van negen ton. Feyenoord gaat de komende maanden drastisch bezuinigen om te zorgen dat de club het komende seizoen kan beginnen met een sluitende begroting. De volksclub komt bij ongewijzigd beleid in het seizoen 2009/10 circa zes miljoen euro te kort.

Bron: Voetbal International

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.