Geen wijzigingen in basiself NEC

Ondanks het feit dat de een na laatste training voor de uitwedstrijd tegen Roda JC niet voor publiek en pers was te bezoeken weet Omroep Gelderland te melden dat Lodeweges aanstaande zondag met dezelfde elf spelers begint. Het blijft nog wel even onzeker of Jhon van Beukering (rug) en John Goossens op de bank kunnen plaats nemen. Beide spelers kampen met lichte blessures.

De start van NEC verloopt prima volgens trainer Dwight Lodeweges. Hij kan al drie keer met dezelfde elf spelers starten.

"Ik wissel niet zomaar spelers", zegt de trainer van NEC. "Ik geef de spelers graag vertrouwen. Dat maakt het lastig voor de wissels. Maar die gaan daar heel goed mee om, vind ik. Ze knokken stuk voor stuk om aan te haken bij de basis."

Roda JC is een geduchte tegenstander voor NEC. "Die hebben een heel aardige ploeg hoor. Oké, ze hebben een rotjaar achter de rug. Het is niet zo dat we er zijn als we Hadouir tegenhouden."

Moestafa El Kabir start zondag weer in de basis. "Ik doe niks anders dan vorig jaar volgens mij", zegt de linkeraanvaller. "De trainer heeft iedereen begin van dit seizoen vanaf nul een kans gegeven. Die heb ik gepakt. Wat ik nog wil? Mijn eerste goal maken in het eerste, al hik ik er niet tegenaan.

Over afgelopen seizoen wil El Kabir duidelijk niet al teveel kwijt. "De trainer was denk ik gefrustreerd door de resultaten die uitbleven. Ik was denk ik de druppel. Dat had een ander ook kunnen overkomen. Dat was het."


Zondag weer 300 NEC’ers naar Kerkrade!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.