Goossens: “Ze noemen me nog Ajacied, dat stoort me”

“Het was een lekker schot”, vertelt John Goossens over zijn doelpunt na het 1-1 gelijke spel tegen FC Twente tegenover Goal.com. “Ik probeer wel eens vaker op de training om met een afstandsschot scoren, maar het is mooi dat ik het nu kan laten zien.” John Goossens kreeg voor het eerst de mogelijkheid om in de basis te mogen starten. De de Heemstedenaar kwam in de winterstop over van Ajax.

“Ik heb wat pech gehad bij Ajax. Ik kreeg daar een langdurige blessure waardoor ik niet kon bij het eerste kon komen. Toen de blessure over was, had ik nog maar weinig kans op een plaats bij het eerste en vroeg daarom of ik ergens anders kon spelen. Uiteindelijk kwam ik bij NEC terecht. Ik ben heel blij met deze kans. Het is een hele gezellige en warme club. Ik voelde me gelijk thuis in de spelersgroep,” aldus Goossens

De NEC’er vindt het raar dat hij nog steeds Ajacied genoemd wordt.

“ Ze noemen me nog altijd Ajacied en dat stoort wel een beetje, want ik voetbal nu bij NEC. Ik wil altijd iets betekenen voor een team waarin ik meespeel, daarom zet ik me nu voor honderd procent in voor NEC.”

Vorige week verloren de Nijmegenaren nog van het Nederlands Beloftenelftal. John Goossens scoorde toen uit een penalty en was ook bij het eerste doelpunt betrokken. “Het is raar om tegen je eigen club te scoren, maar ik wil altijd winnen,” vertelt de linkerflankspeler.

Bron: Goal.com

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.