HSV dendert gewoon door!

Hamburger SV heeft vanmiddag de uitwedstrijd bij Bayer Leverkusen met 1-2 gewonnen. HSV kwam al na 18 minuten op voorsprong door een doelpunt van Marcell Jansen. Na een klein half uurt wist Leverkusen alsnog gelijk te maken maar in de tweede helft scoorde Marcell Jansen het winnende doelpunt. Door de zege op Leverkusen neemt HSV de eerste plaats in de Bundesliga over van 1899 Hoffenheim dat zaterdag al met 3-3 gelijkspeelde tegen VFB Stuttgart.

Hopen mogen we natuurlijk altijd, maar duidelijk is wel dat het voor onze jongens aanstaande donderdag dus een lastige klus zal worden om ons naar de volgende ronde van de Europacup te schieten. Met de steun van de ruim 4000 meereizende NEC supporters moeten we er in ieder geval een onvergetelijke dag van maken, waarbij we laten zien hoe trots we ons cluppie zijn.

Wij hebben er in ieder geval zin in! Tot donderdag op de Reeperbahn!