HSV-spelers met elkaar op de vuist

HSV-verdediger Jero­me Boateng komt morgenavond in actie tegen NEC, maar hij moet wel eerst even de knip trekken. De verdediger ging gisterochtend tij­dens de training op de vuist met ploeggenoot Albert Streit en werd door coach Martin Jol naar de kleedkamer gestuurd.

Boateng ergerde zich aan het feit dat Streit in het afsluitende partij­tje zijn tegenstander liet lopen. De twee HSV- spelers werden handtas­telijk en moeten door medespelers uit elkaar worden gehaald. Jol vond dat Boateng het meest te ver­wijten viel. „ Jerome heeft een beet­je overdreven gereageerd en zal daarom wat geld in de clubkas moeten storten”, aldus de Haagse oefenmeester laconiek.

Op de training van NEC werd niet geslagen, maar Mario Been besloot wel Jhon van Beukering thuis te la­ten. „Puur uit voorzorg”, zei de Rotterdammer, die zijn spits bij een chiropractor achterliet. „Jhon heeft al een tijdje last van zijn rug. We moeten voorzichtig met hem zijn. We gaan hier voor een goed resultaat, maar er komen nog meer belangrijke wedstrijden aan.”

Naast Van Beukering bleven ook Mark van den Boogaart, Rachid Bouaouzan, Collins John en Den­nis Rommedahl om uiteenlopen­de redenen achter in Nederland. Om bij de de laatste zestien van het UEFA Cup- toernooi te komen, zal NEC minstens vier keer moe­ten scoren tegen de koploper van de Bundesliga, die vorige week in het Gofferstadion de ploeg van Been met 3-0 versloeg.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.