Janssen wil deze lijn graag doortrekken

De ontlading na zijn goal was enorm. Tim Janssen vier­de zaterdagavond zijn treffer tegen Heracles met een oerkreet die tot ver in de omtrek van het Polman Stadion te horen was. „Ik reageer altijd emotioneel als ik scoor”, zei de spits. „Dat komt bij mij dan echt uit mij diepste binnenste. He­lemaal bij zo’n fraaie goal als van­avond.”

De gelijkmaker van Heracles in de slotfase doofde daarna het vreugde­vuur bij Janssen. „ Niks mooiers als jouw doelpunt ook nog eens de winnende blijkt te zijn. Wat dat betreft bekroop me het gevoel van Zagreb ( waar NEC voor de UEFA Cup tegen Dinamo speelde, red). Toen maakte ik de 2-1, maar verlo­ren we alsnog met 3-2. Vanavond kwam die 1-1 bijna net zo hard aan. Ik had er graag nog eentje in­geprikt. Niet alleen voor mezelf. Juist voor de ploeg. We staan ten­slotte als een team op dat veld.”

De vervanger van de geblesseerde Jhon van Beukering scoorde zater­dag niet alleen zijn tweede compe­­titietreffer van het seizoen, hij kwam ook bij de meeste kopduels als winnaar uit de strijd. „ Soms hoef je ze niet eens te winnen. Als je maar meespringt. Ook een door­geschoten bal kan gevaarlijk wor­den.” Nieuwsgierig kijkt de Brabantse spits uit naar de thuiswedstrijd van komende zondag tegen Hee­renveen. „ Deze lijn wil ik graag doortrekken. Ik hoop weer te kun­nen spelen. Ik ga in elk geval lek­ker trainen. En daarna is het af­wachten met welke tactiek de trai­ner op de proppen komt.”

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.