Jong NEC speelt weer gelijk: 2-2

Ook Jong NEC kan er wat van wat betreft het gelijk spelen. Na drie gelijke spelen tegen Willem II, Twente en Groningen en de winst op FC Utrecht speelde het vanavond weer gelijk tegen Heerenveen.

Onder toezient oog van o.a. Dwight Lodeweges kwam NEC goed uit de start blokken en kwam daarmee verdiend op voorsprong in de 27ste minuut door een goal van Milano Koenders. Al snel daarna scoorde El Kabir op aangeven van Goderie de 2-0 (39 min). Dit was tevens de ruststand.

Na de rust kreeg NEC ook flink wat kansen. Tshibamba ging alleen op keeper af maar mistte en Goderie schoot met een mooi schot op de lat. Hierna zakte het spel iets in en scoorde de Friezen de aansluitingstreffer. Twee minuten voor tijd viel ook nog de gelijkmaker.