Jong NEC verliest van Jong Ajax

Jong NEC heeft vanavond op De Eendracht met 1-3 verloren van Jong Ajax.

NEC, dat met rust tegen een 0-1 achterstand aankeek door een doelpunt van Zeegelaar, kwam in de 2e helft goed terug en vond het net via Mark van den Boogaart die via het been van Weiser voor de gelijkmaker zorgde. Kort daarna werd het al snel 1-2 (Manucharyan) en 1-3 (Sarpong).

Jong Ajax blijft hierdoor koploper in de Eredivisie voor beloftenelftallen.

De wedstrijd begon overigens 20 minuten later doordat scheidsrechter Gözübüyük betrokken was bij een aanrijding. De leidsman, die bij de KNVB de Masterclass volgt, was in staat zelf af te bellen. Hij werd vervangen door scheidsrechter Van Leijenhorst, waarna de wedstrijd tussen de twee beloftenteams uiteindelijk om 19.00 uur begon.