Kaartverkoop Vitesse-uit (UPDATE)

Op zondag 13 september moeten we weer naar de glasbak om tegen Vitesse aan te treden. De officiele NEC site heeft vandaag meer informatie over de kaartverkoop op haar site geplaatst. De kaartverkoop voor leden van de SV vindt op maandag 31 augustus van 18:00 tot 20:00 uur plaats. Leden van de HKN en niet-leden kunnen een dag later op hetzelfde tijdstip bij de kassa’s van het stadion terecht om een kaartje te kopen. Je kaartje via internet aanschaffen is voor deze wedstrijd nog steeds niet mogelijk.

Dat Vitesse krap bij kas zit was natuurlijk al langer bekend. Om het hoofd tijdens de economische recessie toch boven water te kunnen houden heeft Vitesse de prijzen voor kaarten van het uitvak verhoogd. Doordat onze SV geen uitwedstrijd meer sponsort komt de prijs voor leden van de SV en HKN uit op € 25,-. Niet leden betalen een meerprijs van € 2,- per kaartje. Dat zijn dus een hoop knaken voor een potje voetbal nog geen 20 km verder op!

Toch is er ook nog een klein beetje goed nieuws te melden: in tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit jaar wel gedacht aan supporters die op zondag graag uitslapen. Er wordt namelijk niet om 12:30 uur maar om 16:30 uur afgetrapt.

Wil je weten wat er allemaal wel of beter gezegd niet mag tijdens de wedstrijd? Dan kun je via deze link alles nog even rustig na lezen.

UPDATE 2 SEPTEMBER:
Alle kaarten van de supportersvereniging zijn maandagavond verkocht. Omdat er gisteravond kaarten van de HKN en niet-leden zijn overgebleven gaan deze alsnog via de receptie van het stadion in de verkoop. Het aanschaffen van een kaartje voor de derby via internet is dus niet mogelijk. Op dit moment zijn er nog 100 kaarten te koop, dit betekent dat er ruim 750 kaarten verkocht zijn.


Op 13 september moeten we na ruim dertig jaar maar weer eens winnen in de glasbak!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.