Laat de wandelschoenen maar thuis

Voor diegene die bang zijn dat ze de 7km van het centrum van Hamburg naar het stadion niet redden is er goed nieuws. NEC heeft geregeld dat je met je omwisselbiljet en of entreekaartje gratis naar het stadion kan reizen. Vanaf de Reeperbahn rijden er 2 metro’s richting stadion. Vanaf de eindhalte is het dan nog maar 20 minuutjes lopen naar het stadion. Ben je zo bezopen en/of lui en wil je die 20 minuten ook niet meer lopen dan neem je lekker de shuttlebus die daar klaar staat.

Dat 7km ver lopen is zullen de meeste met mij eens zijn maar die laatste 20 minuten moeten we toch wel gezamenlijk lopen, vind ik. Laten we dus allemaal op elkaar wachten. De supporters van Hamburg moeten toch weten dat de Rood, Groen en Zwarte troepen arriveren. Het is overigens niet verplicht om met de metro te gaan. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Overigens is NEC nog druk bezig om het omwisselen van het wisselbiljet in goed banen te regelen. Men zit er aan te denken om de supporters in staat te stellen om het omwisselbiljet om te wisselen tijdens de laatste training van NEC in het stadion.

Jef

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.