Lasse Schöne nieuwe speler Vitesse??

Dat in Arnhem maar weinig mensen een IQ van boven de 45 halen is algemeen bekend. Nicky Hofs is daar een schrijnend voorbeeld van. Maar het kan nog erger, neem nu de internetredactie van de officiële website van Vitesse. Misschien kun je je nog herinneren dat ze eerder al even een bericht klaargezet hadden dat Vitesse door was in de beker. Ze waren zo zeker van een overwinning tegen het Lienden van Hans Kraay Jr dat ze het bericht van de overwinning in de beker alvast vooraf hadden getypt en automatisch hadden geplaatst. Maar ja Lienden uit, altijd lastig.

Ze blijven ons daar echter verbazen. Vandaag ontvingen we een tip dat de internetredactie daar wederom erg creatief was geweest. Nu blijkt opeens Lasse Schöne een geel-zwarte te zijn. Misschien dromen ze daar in Arnhem wel van, maar gelukkig voor Lasse zijn de meeste dromen bedrog, want spelen in een Vitesse shirt is toch wel heel ernstig.

Excuses voor de lelijke kleuren alvast, maar lees hier het wedstrijdverslag van Sparta-Vitesse op de site van de Arneppers:

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.