Na Hamburg moet ook uitvak Heerenveen vol!

…..maar dat lukt voorlopig nog niet echt. De kortingsactie voor de kwartfinale in Heerenveen, die afgelopen weekend verstreek, leverde tot nu toe 100 verkochte kaarten op. Dit aantal is nog exclusief de servicebussen (Uli en De Gier), maar al met al zitten we momenteel dus nog onder de 200 meereizende supporters en dat is natuurlijk veel te weinig voor deze bekerkraker. We kunnen toch niet met 4200 man naar Hamburg reizen en dan met slechts een plukje fans het uitvak bevolken in Heerenveen?

Dus haast je allemaal naar De Goffert, Primera of nog makkelijker, de online ticketshop, en zorg dat je er bij bent in ’t Fean. Nog steeds de kortste weg naar een nieuwe Europese droom! De wedstrijd is op vrij vervoer te bezoeken, kaarten kosten 25 euro en als je met de bus reist ben je (raar, maar waar) nog minder geld kwijt: 23,60 euro. Bij Primera betaal je een toeslag van 3 euro.

Overigens zijn er ook nog steeds kaarten voor de uitwedstrijd in Hamburg, al wordt het aantal langzaam maar zeker kleiner. Op dit moment zijn er nog zo’n 170 onverkochte kaarten. Met een beetje mazzel vanavond zullen die morgen ook wel de deur uit vliegen dus veiliger is om vandaag nog even toe te slaan. 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.