NAC steelt drie dure punten uit Nijmegen

De gehele wedstrijd was er maar één ploeg die aanviel, goed voetbal vertoonde en met hart en ziel voor de overwinning streed en dat was NEC. Maar zoals wel vaker in het voetbal was het de andere ploeg die er uiteindelijk met overwinning vandoor ging. NAC won vanvond met 2-3, dankzij een doelpunt in de allerlaatste seconde van de wedstrijd.

De eerste helft was matig, maar nadat Lasse Schöne vlak voor rust NEC op 1-0 bracht barstte de wedstrijd los. NEC dacht te gaan rusten met een voorsprong maar een minuut later kopte Kwakman een vrije trap binnen.

Twee minuten na rust stond het alweer 2-1 voor NAC, door een doelpunt van Boukhari, waarna NEC de gehele tweede helft op de aanval speelde. De uitblinkende Schöne schoot NEC in de 56e minuut weer naar een gelijke stand. Het publiek ging er achter staan en scandeerde "alles of niets". Het werd helaas "niets" toen uiteindelijk Lurling NEC beroofde van het 14de gelijke spel van dit seizoen. Later meer…

Klik hier voor de statistieken van NEC – NAC.