NEC biedt slachtofferhulp aan

Naar aanleiding van de rellen van vorige week voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen Germinal Beerschot, heeft NEC de afgelopen week haar deuren geopend voor slachtoffers van de ongeregeldheden.

Met name kinderen zijn met hun ouders naar het stadion gekomen, waar ze in gesprek konden met medewerkers van NEC om hun angst en verdriet te delen, waardoor het over het algemeen meer draaglijk werd voor de slachtoffers. NEC geeft op hun website aan dat ze absoluut hun verantwoordelijkheden zullen nemen en er alles aan zullen doen om de slachtoffers te helpen.

Zo kwam onder meer NEC-fan Tim Loeffen uit Nijmegen een paar keer in het nieuws om een vermeende zaak tegen NEC om de schade te verhalen op zijn club. Hij brak zijn jukbeen en is inmiddels geopereerd “Ik zou mijn club nooit aanklagen. Ik ga uit en thuis naar NEC dan ga ik toch geen rechtszaak tegen mijn club aanspannen?! De pers heeft woorden anders uitgelegd dan dat ik bedoeld heb. Wel zit ik nog steeds met de vraag hoe de supportersrellen in Groesbeek hebben kunnen ontstaan, maar die vraag leeft bij meer supporters en uiteraard ook bij NEC. De mishandelingen gaan natuurlijk nergens over…”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.