NEC – FC Utrecht in evenwicht 1-1

NEC heeft woensdagavond thuis met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. De Nijmegenaren blijven hierdoor tiende in de eredivisie.

In de eerste helft domineerden de bezoekers. Het duurde ruim een halfuur voordat ze dat in een doelpunt uitdrukten. Jacob Lensky scoorde. Doelman Gabor Babos liet de bal door de vingers glippen na balverlies van Radomski.

Na rust liet FC Utrecht minder zien. NEC stelde er opportunistisch spel tegenover. Erton Fejzullahu, tot dan vrijwel onzichtbaar, maakte in de 66e minuut de gelijkmaker. Hij verschalkte keeper Michel Vorm met een fraai schot dat van richting werd veranderd. De Zweed was ook nog dicht bij de winnende treffer, maar zijn inzet ging tegen de paal. In de rebound redde Vorm.

Klik hier voor de statistieken van NEC – FC Utrecht.