NEC geeft voetballes aan Heerenveen

NEC heeft SC Heerenveen vrijdagavond op een aardige manier afgestraft voor de lakse speelstijl. De Nijmegenaren overklasten de Friezen volledig en wonnen met 4-1.

De nieuwe aanvaller Vleminckx maakte aan NEC-kant indruk en scoorde zijn eerste twee doelpunten. Al na zes minuten was het raak. Vleminckx kopte een voorzet van Radomski heel netjes binnen (1-0) en de "man of the match" kon ook nog de 4-0 simpel binnentikken na een mooie voorbereiding van Schöne.

Ook een andere nieuweling, Fejzullahu (Erton voor diegene die deze naam niet uitkunnen spreken), wist te scoren. Na bijna een uur spelen stifte Fejzullahu schitterend raak: 2-0. Uit een vrije trap wist Youssef El Akchaoui ook de 3-0 binnen te krullen.

Een paar minuten voor tijd redde Papadopoulos de eer voor SC Heerenveen door de stand op 4-1 te zetten, maar meer zat er echt niet in voor de Friezen.

Klik hier voor de statistieken van NEC – SC Heerenveen.

De 1-0 in de maak!