NEC hoort in De Goffert!

Om mee te blijven doen heeft NEC een groter stadion nodig. Helaas horen we bij de plannen voor een nieuw stadion steeds vaker namen van allerlei andere locaties voorbij komen, dan de enige echte locatie waar NEC moet spelen: De Goffert! Onze Bloedkuul is onlosmakelijk met NEC verbonden en is gewoon een stuk Nijmeegs cultureel erfgoed! Het stadion is prachtig centraal gelegen in de stad en is nog één van de weinige bestaande tradities van onze club die behouden moet blijven!

Veel clubs kozen al eerder voor een verbanning naar een kil nietszeggend industrieterrein of een plek aan de rand van de stad waar de tunnel naar de naastgelegen snelweg belangrijker is geworden dan de spelerstunnel! Laten we hopen dat ons dat lot bespaart blijft.

Ben je het met ons eens, teken dan de petitie die we aan burgemeester De Graaf gaan aanbieden. Geef eventueel ook een goede reden aan waarom jij vind dat NEC op de Goffert moet blijven zodat de heren beleidsbepalers weten wat er op het spel staat! Kijk op http://www.nechoortindegoffert.nl/ 

Het supporterscollectief

(HKN, Supportersvereniging NEC, ForzaNEC.nl, Legio Noviomagum en De Trouwe Honden)


NEC hoort in De Goffert!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.