NEC wint (stiekem) een oefenpot tegen Kasimpasa!!

Zonder het bekend te maken heeft NEC vanmiddag een oefenpot tegen een Turkse promovendus (Kasimpasa) op de velden bij De Goffert (veld 4) afgewerkt. Na een 1-0 ruststand won NEC uiteindelijk met 2-0. Stiekeme oefenpotjes, een nieuwe trend? Hieronder de updates die we eerder vanmiddag plaatsten (we kwamen zelf pas in de rust aanrennen):

Update: voor een honderd toeschouwers is NEC inmiddels op 2-0 gekomen, doelpuntenmaker Worm. De eerste goal kwam waarschijnlijk van Schöne. Het team van gisteren (Babos, Wellenberg, Van Eijden, Zomer, El Akchaoui, Davids, Radomski, Schöne, El Kabir, Van Beukering en Ntibazonkiza) speelde de eerste helft, op dit moment is de opstelling: Baart, Burgzorg, Pothuizen, Nuytinck, Brock; Weiser, Kivuvu, Goossens, Worm; Ten Voorde, Vleminckx.

16.35 uur: De opponent is inderdaad Kasimpasa, de club van Ugur Yildirim, die afgelopen seizoen via de play offs promoveerde naar de hoogste Turkse divisie. De wedstrijd is om 3 uur begonnen. Stand nog steeds 2-0.

16.45 uur: afgelopen, 2-0 gebleven, doelpunten van Schöne (35e minuut) en Worm (55e minuut). Wedstrijd ging na de 2-0 beetje als een nachtkaars uit.

Klik hier voor de statistieken van de NEC – Kasimpasa.

Zaterdag speelt NEC om 14.30 uur tegen Telstar in De Goffert of erbij (dan weer op veld 4). Als het in het stadion is dan zal de Hazenkamppoort open zijn. Meer info volgt.