NEC zit nog steeds in het hart van Muslu

Na de overwinning van zijn huidige club de Graafschap op Heracles melde Muslu Nalbantoglu tegenover TV Gelderland het volgende:

"Het is geweldig dat we dit konden opbrengen. De steun van het publiek was fantastisch en dat terwijl we 17e staan. Bij NEC zouden ze dan fluiten."

Een aantal NEC supporters zagen dit als natrappen richting de NEC-aanhang. Daarom besloten wij even contact op te nemen met Muslu.

Muslu: "Ik wilde hiermee alleen aangeven dat bij NEC de afgelopen jaren het verwachtingspatroon van de supporters misschien wat hoger is komen liggen en als zij nu 17e zouden staan zou men daar wat kritischer tegenover staan. Maar het is absoluut niet mijn intentie om naar de NEC-aanhang na te trappen, er is zelfs een plekje in mijn hart voor ze. Ik heb 7 fantastische jaren gehad in Nijmegen en ben echt van NEC gaan houden, zoals ik dat nu natuurlijk ook doe van De Graafschap".

Deze woorden lijken ons inderdaad logisch mede omdat Moes, "de knuffelturk", altijd open staat voor een gesprekje met supporters. Wat ons betreft zand erover en wij wensen Moes nog veel succes bij de Graafschap en hopen dat hij op 11 april nog even aan ons denkt.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.