Olsson gelooft in lijfsbehoud West Brom

Jonas Olsson eist van zijn medespelers dat zij zich niet bij degradatie neerleggen. West Bromwich Albion is momenteel hekkensluiter in de Premier League en acht punten verwijderd van veiligheid, met nog zeven wedstrijden te gaan.

De 26-jarige oud-speler van NEC is van mening dat het spel van The Baggies goed genoeg is om op het hoogste niveau mee te kunnen draaien. "Mensen vinden dat misschien naïef, maar hoop moet je altijd blijven houden", zegt Olsson tegen Sky Sports.

Ook tijdens de afgelopen speelronde verliet West Brom het veld met een nederlaag. Er werd 0-2 verloren van Stoke City. "We moeten er van leren en onthouden dat er nog zeven wedstrijden zijn", zegt een optimistische Olsson.

Volgens hem ligt het niet aan de speelstijl die de club hanteert. "We moeten blijven spelen zoals we nu doen. Deze stijl kan slagen in de Premier League. De reden dat we verloren hebben, is omdat de individuele kwaliteit van de spelers lager is."

Olsson kwam begin dit seizoen naar West Bromwich, nadat hij drie seizoenen bij NEC speelde. De verdediger vond éénmaal het net in achttien wedstrijden.

Bron: VoetbalPrimeur

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.