Ook Lens op verlanglijstje van Been

Dat Mario Been volgend jaar graag weer met Jeremain Lens wil werken is geen verrassing. Waar er toe nog toe echter hoop was op een terugkeer van de snelle linksbuiten naar de Goffert, daar is het nu Feyenoord dat interesse toont in Lens, volgens de Telegraaf. Afgelopen maandag bekeek technisch adviseur Leo Beenhakker van Feyenoord de AZ-aanvaller bij Jong NEC-Jong AZ.

Lens is dit seizoen bij AZ nauwelijks in actie gekomen, een voetblessure hield hem lange tijd aan de kant. Feyenoord zal waarschijnlijk wel de hoofdprijs moeten gaan betalen voor de aanvaller, die een contract heeft dat doorloopt tot medio 2013. Het wensenlijstje van Feyenoord schijnt verder de namen van Dani Fernandez en El Akchaoui te bevatten. Ook de naam van Schöne is al eens gevallen.

Hand omhoog als je ook zo moe wordt van alle ‘Feyenoord-verhalen’. Ons doel om de play offs te bereiken gaat op deze manier ook steeds meer een extra cachet krijgen doordat we Feyenoord er dan waarschijnlijk uit gaan houden….het worden nog een paar hete weken! 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.