Ook nog eens twee man in de lappenmand

Van Beukering en Koenders kampen met enkelblessures.

Strompelend zochten Jhon van Beukering en Milano Koenders gistermiddag de spelers­bus op. Allebei waren ze uitgeval­len met een enkelblessure. Van Beukering al na een half uur, Koen­ders toen er nog dertig minuten te gaan waren.

„ Het voelde gelijk niet goed”, zei de spits van NEC. „In Moskou was ik ook al door die enkel geklapt. En nu weer. Ik zag Derijck komen. Speelde die bal nog net langs hem, maar toen ging het mis. Ik kon ge­woon niet verder.” Daarna veranderde er niet veel in het veld. „We verloren elk duel. Er stond vandaag geen team. We maakten elkaar ook veel te veel ver­wijten. Fouten werden afgescho­ven. Het was gewoon helemaal niks”, oordeelde Van Beukering.

„We zijn op strijdlust afgebluft”, constateerde Milano Koenders, die al vroeg in de tweede helft aange­slagen rondliep. „Ik was door mijn enkel gegaan, maar ik wilde er niet gelijk uit. Dat zit niet in mijn ka­rakter. Even later kreeg ik er ook nog een schop op. Toen ging het echt niet meer.”

Maar in deze fase van de competi­tie. Als de prijzen verdeeld gaan worden. En het dan afleggen op basis van strijdlust. „Ik weet ook niet waar het aan ligt”, zei Koen­ders. „We moeten gewoon scher­per aan zo’n wedstrijd beginnen. Vandaag was één ding duidelijk. Als team hebben we gefaald.”

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.