Radomski heeft weer geen zin

De controverse tussen NEC-trainer Mario Been en middenvelder Arek Radomski is dinsdagochtend opnieuw opgelaaid. Tijdens het afsluitende kringgesprek na afloop van de laatste training voor het bekerduel tegen Heerenveen gaf de 30-jarige Pool te kennen dat hij niet gemotiveerd was om tegen zijn oude club op de bank te gaan zitten. Been stuurde de onwillige speler onmiddellijk naar de kleedkamer.

Het is al de tweede keer in korte tijd dat Been en Radomski in conflict geraken. Ook vorige maand ontstond er verwijdering toen de Pool aangaf dat hij niets voelde voor een reserverol in de uitwedstrijden tegen FC Groningen en Heracles. Na een verzoeningsgesprek leek alles weer koek en ei tussen speler en trainer, maar dinsdag werd duidelijk dat Radomski nog altijd motivatieproblemen heeft.

Been wilde dinsdag weinig kwijt over het opnieuw opgelaaide meningsverschil. "Ik begrijp er niets van. Er wacht ons een belangrijke wedstrijd tegen Heerenveen, eigenlijk wil ik me alleen bezighouden met spelers die wel gemotiveerd zijn."

Overigens reizen ook Tsibamba, El Kabir en Saidi niet mee naar Heerenveen, zij konden geen indruk maken op Been bij Jong NEC.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.