Radomski wil wel spelen, maar wil niet op de bank

Vanmorgen meldde De Gelderlander al dat Been op z’n zachts gezegd niet te spreken was over de instelling van Arek Radomski. Zo zei Been: "Arek geeft aan dat hij liever niet op de bank zit. Als hij niet in de basis staat, blijft hij bij voorkeur thuis. ‘ Trainer, neem maar een van de jonkies mee’, zegt hij dan. Tja, in dat geval houdt het voor mij op. Ik kan moeilijk een speler meenemen die laat doorscheme­ren dat hij er geen zin in heeft.”

Vandaag gaf Arek Radomski op forzanec.nl een reactie: ”Ik ben niet blij met de situatie en heb dat aangegeven aan de trainer. Als hij niet de intentie heeft om mij te laten spelen dan kan hij beter iemand anders meenemen. Ik heb dat aangegeven en toen ben ik weggelopen. Ik ben de discussie niet aangegaan, het is de keuze van de trainer. Hij is de baas. Ik merk wel wat de plannen van de nieuwe trainer zijn en of ik daar in pas. Tot dan toe blijf ik mijn best doen en ik sta altijd klaar als Been me nodig heeft.”

Iets tegenstrijdigs staat er wel in het verhaal van Radomski. Als Been Arek nodig heeft op de bank, dan staat hij dus niet klaar voor Been, want dan kan Been beter iemand anders meenemen. "Altijd" klaar staan is voor Radomski dus eigenlijk "Alleen als ik aan spelen toe kom."

Na John is Radomski nu de tweede speler in korte tijd die in conflict is gekomen met de hoofdtrainer. 

Bleum

Dit wil Arek wel

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.