Reacties Been en El-Ak

El-Akchaoui: schandalige prestatie

"We hebben een schandalige prestatie geleverd", was verdediger Youssef El-Akchaoui van NEC duidelijk na de nederlaag tegen ADO. "Notabene getraind op spelhervattingen en daar uit vallen vandaag twee goals." "Sommigen willen niet meeverdedigen. Ze hebben niet door dat we elkaar nodig hebben", benadrukt de linksback. "Ik wilde wat zeggen in de rust en een paar bijdehandjes zeiden dat ik rustig aan moest doen. Die begrijpen het helemaal niet. Ik ben aanvoerder en als ik wat zeg moeten ze luisteren. Misschien moeten we een paar jongens weer eens ouderwets aanpakken."

Mario Been: collectieve wanprestatie

"Dit is een collectieve wanprestatie van spelers en staf", stelde NEC-trainer na de 3-0 nederlaag tegen ADO Den Haag. "Er klopte echt niks. We wonnen geen duels, het stond niet goed. Het is onverklaarbaar, want we hadden goed getraind." "We zijn afgetroefd op agressiviteit. Dat was ons handelsmerk en dat bracht ons Europees voetbal. En vandaag geloven we het wel", foeterde Been.
"Ik heb gevraagd of het aan mij ligt, omdat ik naar Feyenoord ga. Dat zou stom zijn, want ze voetballen voor zichzelf. Dat is het niet, zeggen ze. Dus we gaan uitzoeken wat het wel is."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.