Reacties: Been en El-Ak

Been: één punt met twee kanten

Mario Been was tevreden over de instelling bij NEC. Niet over het resultaat van de wedstrijd. "Er zijn twee kanten aan dit verhaal", zegt de trainer. "Ik heb de jongens een compliment gemaakt voor de instelling waarmee ze deze wedstrijd hebben gespeeld. Aan de andere kant is duidelijk dat we niet de vorm hebben en dat we vergeten te scoren."

NEC was duidelijk de betere ploeg. "Wij bepaalden het spel en we hebben ook de kansen gehad om te winnen. Dat het publiek zo negatief reageert snap ik omdat ze een winnende ploeg willen zien. Maar dat hebben we geprobeerd."

El-Akchaoui: we hadden veel pech

Youssef El-Akchaoui kwam na het teleurstellende gelijkspel tegen Willem II heel anders de kleedkamer uit als vorige week na ADO.

"We hebben er alles aan gedaan, maar we hebben veel pech gehad", zegt de aanvoerder van NEC. "We waren beter en verdienden te winnen, maar we raken de paal, de lat en krijgen nog een paar kansen. We maken de goal niet."

Dat het veld slecht is, ziet El-Akchaoui als een feit, niet als excuus. "Dat vind ik te makkelijk. Al zie je wel bij de eerste drie schoten dat het veld een rol speelt. Als we hard werken komen de punten ook wel."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.