Reacties Gentenaar en Zomer

Gentenaar ouderwets in De Goffert

De trouwe aanhang van NEC had een voetbalveld breed spandoek opgehangen voor Dennis Gentenaar. "Toen ik het zag kreeg ik kippenvel", zegt de Nijmegenaar en NEC’er ‘for live’ in dienst van VVV. "Het is fantastisch als fans zoiets voor je doen. Mooi ook dat ik na een paar reddingen voor VVV tegen NEC toch nog een ereronde kan maken."

Dwight Lodeweges zag het met gemengde gevoelens aan. "Zo hoort het publiek met belangrijke oud-spelers om te gaan", zegt de trainer van NEC. "Maar hij moet zijn linker-, en rechtervuist volgende keer maar thuislaten."

Zomer redt met wereldgoal een punt Zomer redt met wereldgoal een punt

Niemand in Nijmegen rekende op een dermate technische vaardigheid bij Ramon Zomer zoals hij die liet zien bij de 1-1 tegen VVV Venlo. "Ik maak er op de training iedere dag wel een stuk of drie zo hoor", grijnst de centrale verdediger. "Geintje natuurlijk. Ik ben blij dat ik niks gebroken heb bij die omhaal. Ik had ook niet gedacht dat ‘ie erin zou vliegen. Deze is om in te lijsten."

Toch was Zomer niet tevreden met het spel van zijn ploeg. "We waren voor rust ondermaats. VVV had het te makkelijk. Het was teleurstellend. Het volgende duel wordt belangrijk nu."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.