Reacties na NEC-Heerenveen

Van Beukering: onze start was slap

Jhonny van Beukering begon op de bank tegen Heerenveen. Eenmaal in het veld ging de aanvaller voorop in de strijd.

"We begonnen heel slap aan de wedstrijd. Lamlendig is een goed woord ja", zegt de aanvaller van NEC. "Na een kwartier had het al over kunnen zijn voor ons. Het was al 0-1 toen ze nog een grote kans kregen en een bal op de paal kwam."

De wissels gingen niet mee in de malaise. "Ik moest strijd brengen en Saïdi had een paar goede acties. We moeten ons realiseren dat het bij ons begint met strijd leveren."

Bron: Omroep Gelderland

Been: deze ploeg moet strijd leveren om tot goede prestaties te komen

“Ik ben niet tevreden. Vooral niet over het eerste half uur. We begonnen heel matig. Iets dat ik vooraf op geen enkele wijze kon waarnemen. In de kleedkamer was iedereen er unaniem over eens om vanaf het beginsignaal vol gas te geven. Maar op het veld leek het wel of we er verdoofd bijstonden”, aldus Been.

De Rotterdammer wilde dan ook het liefst over de tweede helft van zijn ploeg praten. “Als ik spreek op basis van de tweede helft, ben ik vandaag tevreden over hetgeen de ploeg heeft laten zien. Die periode heeft nog eens duidelijk gemaakt dat deze ploeg strijd moet leveren om tot goede prestaties te komen. Als dat een stukje minder is, krijgen we het heel moeilijk.”

Bron: Eredivisielive

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.