Red Bull geeft Saïdi vleugels, Saïdi (be)landt in Salzburg

De "zaak Saidi", Hoofdstuk 5:

Het verhaal Saïdi is weer een hoofdstuk rijker. Waarschijnlijk was Saïdi bang om een trainingsachterstand op te lopen en daarom heeft hij afgelopen week getraind in Oostenrijk, bij Red Bull Salzburg, de club van Huub Stevens.

Nadat Carlos Aalbers eergisteren tevergeefs contact heeft geprobeerd te krijgen met Ntibazonkiza blijkt nu dus de reden voor zijn onvindbaarheid. ‘Wij kregen vrijdag een tip en zijn dit gaan uitzoeken. Deze informatie bleek te kloppen’, verklaarde technisch directeur Carlos Aalbers aan Infostrada Sports.

Volgens Aalbers is de club van trainer Huub Stevens niet goed voorgelicht over de beschikbaarheid van Ntibazonkiza. ‘Zij hebben daarop hun excuses aangeboden.’ NEC hoopt opnieuw contact te krijgen met de Burundese speler. ‘Saidi komt zijn verplichtingen niet na en daar willen we het met hem over hebben.’

Voor Aalbers is het ‘boek Saidi’ nog niet gesloten. ‘We zien de komende weken hoe dit zich ontwikkelt. Ik heb hem opnieuw uitgenodigd voor een gesprek. Het is nu wachten of Saidi hier gehoor aan geeft’, aldus Carlos.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!


Het kan snel gaan

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.