Retteketet: met een te dure autocombi naar AZ

Maarliefst € 29,- kost het kaartje voor de autocombi voor de uitwedstrijd  tegen AZ die op zaterdag 19 september in Alkmaar wordt gespeeld. Dat meldt de officiële website van onze club vandaag. AZ en voorzitter Dirk Scheringa zitten blijkbaar krap bij kas want vorig seizoen speelde NEC tussen kerst en oud en nieuw ook in Alkmaar tegen AZ. Ook toen konden NEC supporters de wedstrijd met eigen vervoer bezoeken. Een kaartje voor het uitvak kostte toen ‘slechts’ drieëntwintig euro. Nog geen 10 maanden later is de prijs van het kaartje met maarliefst 25% gestegen. De vliegreisjes voor de Champions League wedstrijden tegen Arsenal en Olympiakos moeten blijkbaar (voor een deel) betaald worden door de uitsupporters.

Aangezien jullie reporter toch aan het vergelijken was kwam hij als surfend op het internet op de website van Willem II waar blijkt dat de Tilburgers slechts € 15,75 betalen voor de autocombi betalen. Met andere woorden: NEC supporters betalen bijna twee keer zoveel als supporters van Willem II. Hebben wij dan van die superdeluxe stewards die zo duur zijn dat wij twee keer zoveel als Willem II moeten betalen? Wie het weet mag het ons in ieder geval vertellen.

Wil je de wedstrijd absoluut niet missen, dan kun je ook nog iets goedkoper de wedstrijd bezoeken met de buscombi. Leden van de SV betalen via internet en bij het stadion € 28,-.  Niet leden betalen zoals altijd een meerprijs van € 2,-.

Na de belachelijke maatregelen voor de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven gaat men dus lekker door met pesten van uitsupporters. Nog heel even en de uitvakken zijn echt leeg!

Daan


Dit seizoen in tegenstelling tot vorig seizoen een zo goed als leeg uitvak in Alkmaar?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.