Rondje om: op vakantie!

Het is alweer zomer dus de vakantietijd is echt begonnen, hordes Nederlanders trekken weer de grens over op zoek naar zon, zee, strand, feest en avontuur! Dus ook wij NEC’ers (die althans nog wat centjes hebben na alle Europeese avonturen) zoeken weer het nodige vertier in het buitenland! Zelf lig ik bij het online gaan van dit stukje ook op het strand of ergens in een bed mijn roes uit te slapen.

Maar ook op vakantie gaat NEC natuurlijk mee! Of het nou die CD is met uitsluitend NEC/Nijmegen krakers (hier te downloaden overigens), je NEC vlag voor aan het balkon, je badhanddoek voor op het strand of je NEC shirtje. Als supporter toon je ook op vakantie de kleuren van je cluppie!

En net zoals jullie Rondje om: Hamburg willen we nu een oproep doen om wat leuke vakantie kiekjes te maken die op één of andere manier NEC-gerelateerd zijn. En sorry, maar wij zitten niet te wachten op jullie bezwete koppen (tenzij je 18 jaar en een lekker wijf bent, maar helaas lezen die geen DTH) met een NEC handdoekje, shirtje of shawl bij één of ander klote monument, die foto’s stuur je maar naar een andere site. Wij willen het echte werk zien, bijvoorbeeld Obama in een NEC-shirtje, één of andere Aziaat met een Vleminckx pruik of de paus met een NEC-shawl.

Ook grappige, originele of foto’s waarbij je mooie vrouwen overhaalt om met een NEC shirtje, shawltje of voor mijn part een DTH wedstrijdkaartje te poseren zijn natuurlijk welkom!

Nou zal je denken, waar doe ik dat dan voor?! Gewoon voor de fun natuurlijk en misschien om de thuisblijvers een oog uit te steken! En weet je wat, voor de leukste/lekkerste foto geef ik persoonlijk (want na de declaraties van ons tripje naar Boekarest durf ik ons penningmeester niet meer onder ogen te komen) een kratje Grolsch aan de winnaar! Dus mail je leukste/lekkerste foto’s naar ons toe!

Fijne vakantie!
Patrick

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.