Schöne twijfelachtig, Vleminckx speelt wel

De training van de eerste selectie was vanochtend welliswaar in het stadion en niet toegankelijk voor supporters en pers. Onze reporter heeft de een na laastste training dus niet kunnen bezichtigen maar stapte toch met de volgende nieuwtjes weer in zijn auto naar huis: Lasse Schöne is een twijfelgeval voor zondag. De Deense international viel in de laatste training geblesseerd uit en is nu naar het ziekenhuis om foto’s te laten maken. Het is helaas nog niet bekend wie Schöne gaat vervangen mocht hij zondag niet kunnen spelen. Dominique Kivuvu en Rutger Worm lijken de beste papieren te hebben om de Deen te vervangen.

Björn Vleminckx start waarschijnlijk gewoon in de basis ondanks dat hij na de training een zak ijs op zijn knie had. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen VVV zal Niels Wellenberg terugkeren in de basis. Dit gaat tenkoste van Mitchell Burgzorg.

Morgenochtend om half 11 trainen onze helden voor de laatste keer voor de belangrijke uitwedstrijd van zondag tegen Vitesse. Deze training is zoals gewoonlijk voor supporters toegankelijk.


Lasse Schöne wordt geïnterviewd door Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.