Spelersraad en clubleiding in gesprek opvolging Been

De spelersraad van NEC en technisch directeur Carlos Aalbers zijn nog in gesprek over het type coach dat Mario Been, die per 1 juli in dienst treedt bij Feyenoord, moet vertrekken. "Ik ben hartstikke benieuwd", zegt doelman Gabor Babos.

Babos is één van de spelers in de selectie van NEC die deel uitmaakt van de spelersraad. De technische leiding van de club, onder aanvoering van technisch directeur Carlos Aalbers, heeft bij de raad aangeklopt om te polsen wat voor soort trainer zij het liefst als vervanger zien komen.

"De eerste maanden zal die nog te benoemen trainer heel vaak vergeleken gaan worden met Been", voorspelt Babos tegen Goal.com. "Maar dat is het laatste wat we moeten doen. Wellicht komt er een heel ander type voor de groep te staan, maar is diegene net zo succesvol. Wij zijn nog in bespreking met Carlos Aalbers."

"Daarna gaat NEC een profiel maken en uiteindelijk horen we wie de nieuwe trainer zal zijn. Het is wel belangrijk dat er snel duidelijkheid komt. Ik ben benieuwd", aldus de 34-jarige goalie van de Nijmegenaren.

Bron: Goal.com

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.