Tip uit Hamburg: tijdig omwisselen!

Vandaag zijn de eerste NEC supporters in Hamburg gearriveerd. Onze helden hebben vanavond in de HSH Nordbank Arena getraind onder het oog van ongeveer 800 NEC supporters. De training opzich stelde vrij weinig voor en bestond voornamelijk uit enkele trapoefeningen en het afwerken op de goal. Om het laatst genoemde nog een beetje te oefenen, lijkt geen overbodige luxe aangezien we morgen minimaal drie keer moeten scoren om er een verlenging uit te slepen. De opstelling waar Been morgen mee wil starten viel uit de training helaas nog niet op te maken.

Jullie DTH reporters vermaken zich op dit moment erg goed in Hamburg en willen jullie graag mee delen dat de sfeer onder de NEC supporters erg goed is en dat er erg mooie dames op de Reeperbahn aanwezig zijn. De komende uren zal het rondom de Reeperbahn hopelijk gezellig blijven met alle meegereisde NEC supporters.

Voor de supporters die morgenochtend pas naar Hamburg reizen hebben wij nog één tip: ga morgen tijdig je kaartje omwisselen! Tijdens de training konden de aanwezige NEC supporters vanavond al hun kaartje omwisselen. Er stonden slechts 50 man in de rij en duurde het omwisselen bijna een kwartier aangezien alle uitkaarten gescand moeten worden en het (nog steeds) regelmatig voorkomt dat het scanapparaat de foto niet leest, waardoor de betreffende persoon in de lijsten moet worden opgezocht. Zorg dus dat je morgen op tijd je kaartje omwisselt als je dat nog niet hebt gedaan!

Wij hadden jullie graag al een eerste "Rondje om" van de eerste dag in Hamburg willen tonen. Helaas werkt het draadloze internet in het hotel op dit moment niet. Rondje om volgt waarschijnlijk pas morgen na de wedstrijd en anders vrijdag in de loop van de dag als we weer terug zijn in Nijmegen.

Wij hebben er in ieder geval zin in. Tot morgen!


Deutsche Gemütlichkeit an der Reeperbahn

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.