Toussaint volgt Langedijk op als manager Commerciële Zaken

Rob Toussaint volgt per 1 mei Erik Langedijk op, als manager Commerciële Zaken bij NEC. 

Toussaint is momenteel werkzaam als manager Commerciële Zaken bij Heracles Almelo. Na een afwezigheid van ruim 5 jaar keert Toussaint terug bij NEC. Toussaint begon zowel zijn voetbalcarrière als zijn maatschappelijke carrière bij NEC. Begin 2004 vertrok hij bij NEC om in tussentijd werkzaam te zijn bij Sportservice Nijmegen, TOP Oss en Heracles Almelo.

Op de officiele website meldt Algemeen Directeur Jacco Swart dat hij blij is met de komst van Toussaint: ‘Rob heeft ervaring bij verschillende Betaald Voetbal Clubs opgedaan en is een echte NEC-er met veel commercieel bloed. Met hem haalt NEC iemand binnen die zowel de club als de lokale en regionale markt goed kent. Daarnaast heeft hij in het verleden laten zien zijn sporen verdiend te hebben. We zien hem als een echte versterking van de NEC organisatie.’

Ook Rob Toussaint zelf is uiteraard content met deze mooie stap in zijn carriere. ‘Ik heb altijd de optie open gehouden om een keer bij NEC terug te keren. Dat het nu al zou gebeuren had ik niet voorzien. Ik werk 2 jaar bij Heracles Almelo en heb het ook daar uitstekend naar mijn zin. De kans om mee te gaan helpen de ambities van NEC, de club waar mijn hart ligt, inhoud te geven kan ik echter niet laten lopen.’

Op de website van Heracles Almelo vertelt Toussaint: “Ik heb mij altijd volledig en met veel plezier ingezet voor deze bijzondere club. Heracles Almelo is een fantastische club met een traditierijk verleden en een mooie toekomst. Daar wens ik iedereen die de club een warm hart toedraagt veel succes en vooral plezier mee. Natuurlijk zullen we elkaar in de toekomst nog wel eens zien, want ofschoon ik hier relatief kort werkzaam ben geweest heeft ook Heracles Almelo een plek in mijn hart gekregen."

“Wij willen Rob bedanken voor zijn inzet in de ruim twee jaar die hij hier werkzaam is geweest. Hij heeft de verdere professionalisering van Heracles Almelo mede gestalte gegeven en heeft er toe bijgedragen dat onze commerciële organisatie een stap voorwaarts heeft gemaakt. Wij zullen op korte termijn op zoek gaan naar een vervanger voor Rob. We betreuren maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club”, vertelt directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles Almelo.

Wij wensen Rob veel succes.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.