Tshibamba toch naar FC Oss

Met een geblesseerde Vleminckx aan de kant, Ten Voorde in het ziekenhuis, Saidi overal, maar niet bij de club en Jhon van Beukering die bij de superboeren zit hoop je op maar één ding als supporter: Aanvallers erbij!

Verbazingwekkend was het nieuws dat vandaag in De Gelderlander verscheen: Tshibamba naar FC Oss. In plaats van meer spitsen, zien we alleen maar aanvallers vertrekken! Dat terwijl Tshibamba eigenlijk helemaal geen zin had om bij de nummer 15 van de eerste divisie te spelen. Hij laat door de krant het volgende optekenen: "Uit de top heeft geen enkele club zich gemeld.Daarmee is het niet geworden wat ik had gehoopt, maar tegelijkertijd besef ik heel goed dat het voor mijn ontwikkeling beter is als ik elke week speel. En dat kan bij FC Oss," zegt de 20-jarige aanvaller van NEC.

Ook Carlos Aalbers werd om een reactie gevraagd door De Gelderlander: "De aanvallers zijn even dun gezaaid bij ons, maar voor nieuwe aankopen hebben we op dit moment simpelweg geen geld", aldus Carlos.

Maar is de nood dan zo hoog dat zelfs de reserve reservespits verhuurd moet worden? Waarom niet even wachten tot in de winterstop, want spitsen zijn erg nodig, zeker als er geen geld is om nieuwe te kopen of te huren. Of moet onze hoofdscout weer de kicksen gaan aantrekken?

Bleum

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.