Update kaartverkoop HSV, Sparta en Feyenoord

Er staan nogal wat wedstrijden op de planning de komende tijd, noodzaak dus om te zorgen dat alle kaarten om erbij te zijn op tijd in huis zijn. We geven even een overzicht van de stand van zaken:

HSV uit, 26 feb

De voorinschrijving voor supporters die mee zijn gereisd naar één van de drie Oostblok uitwedstrijden is inmiddels gesloten. Uiteindelijk hebben 566 van de 763 supporters, een slordige 75% dus, gebruik gemaakt van de mogelijkheid. Dat betekent dus dat een opmerkelijk hoog aantal van 200 fans er niet bij zal zijn vanwege de wintersport of, zoals onze Joris, zonvakanties. Of er gewoon wel bij is maar op een andere manier een kaart bemachtigd heeft.

Maandag begint de volgende fase van de kaartverkoop, voor leden van de supportersvereniging. Jan Bluyssen gaf gister op de supportersavond aan dat 300 van de voorinschrijvingen SV leden waren. Daarnaast heeft de SV inmiddels zo’n 150 kaarten gereserveerd voor de leden van de vaste supportersbussen (Uli en De Gier), hetgeen betekent dat er van de oorspronkelijke 1200 kaarten nog zo’n 750 over zijn om maandag te verkopen. De HKN heeft nog zo’n tweederde van de beschikbare 300 kaarten over. Bij de SV is het maandag wie het eerst komt het eerst maalt, bij HKN telt de lengte van het lidmaatschap als criterium.

Het vervolg van de kaartverkoop:
– Leden Supportersvereniging: maandag 19 januari (18-20 uur) vanuit kassagebouw. Eigen vervoer en bus.
– Leden HKN: dinsdag 20 januari (18-20 uur) vanuit infoloket. Alleen eigen vervoer.
– Niet leden: dinsdag 20 januari (18-20 uur) vanuit kassagebouw. Eigen vervoer en bus.

HSV thuis, 18 feb

Seizoenkaarthouders hebben t/m woensdag 28 januari om hun eigen stoel terug te kopen. Dit kan via de Online Ticketshop, aan de receptie van het stadion en bij Primera/Ticketbox. Inmiddels hebben zo’n 4900 supporters dit gedaan.

De vrije verkoop start vanaf donderdag 29 januari via dezelfde kanalen. Voor prijzen klik hier.

Sparta thuis, 21 jan

De verkoop voor deze belangrijke bekerwedstrijd begint langzaam maar zeker op gang te komen. Er zijn inmiddels 7000 kaarten verkocht. Da’s natuurlijk nog lang niet genoeg dus haast je naar de Online Ticketshop, de receptie van het stadion of Ticketbox om je kaartje te halen voor deze achtste finale pot.
Prijs voor een kaart achter één van de goals is 8 euro, Hazenkamp is 11 euro, hoofdtribune kost 12 euro.

Feyenoord thuis, 1 feb

Net als de thuiswedstrijd tegen Ajax komend weekend is deze kraker al ruim van te voren helemaal uitverkocht!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.